Personlig Identitet

Dufey

Dufey, min personlige identitet: portfolio, cv og visittkort.

Dette er min identitet og portfolio. Den gjenspeiler min personlighet og vitner om at jeg er en energisk, nysgjerrig, feminin og målrettet person. Etternavnet mitt Dufey kommer fra den fransktalende delen av Sveits og er et sentralt element i identitenen. Ikke bare er navnet en del av meg, det har i tillegg opprinnelse fra et land som har hatt stor innflytelse på grafisk design. Jeg føler ordet alene uttrykker eleganse og kvalitet. Selve logoen er digitalisert fra egen håndskrift, noe som gjør den unik og selvstendig. Fargepaletten bidrar til å fremme min feminine og myke side.

Semester:

Vår 2015

Prosjekttype:

Personlig og individuell

Verktøy:

Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe Lightroom
Adobe Photoshop
Sublime Text
HTML5
CSS3

Format på printet portfolio:

300 x 300 mm

Typografi:

Brandon Grotesque og Calluna

Oppgave:

Vis frem minst seks arbeid gjennomført under studietiden i en printet portfolio. Format og innbinding er valgfritt. Ferdigstill portfolio med visittkort og utvalgte arbeid under avgangsutstillingen 2015.

Problemstilling:

Hvordan utvikle en identitet som gjenspeiler min personlighet og beskriver meg som grafisk designer samtidig som den skiller seg ut i et tøft kreativit miljø. Denne identiteten skal brukes for både freelance og jobbsøking.

Portfolien er sydd for hånd i ryggen.