Emballasjedesign

Merdian

Meridian Foods produserer økologiske matprodukter av høy kvalitet, som kun inneholder ekte, gode råvarer. Mange av disse er passende for vegetarianere, veganere, diabetikere og de med spesielle matallergier. Meridian Foods har fokus på å gi den helsebevisste forbruker en rekke sunne og fristende alternativer, og være et merke man kan stole på.

Tikka Masala sausen var produktet gruppen min valgte å redesigne. Den er fri for gluten, hvete og meieriprodukter, noe som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. Det er blitt en trend å spise melke og glutenfritt, og etterspørselen etter slike varer har økt, noe som er en fordel for Meridian.

Det nye designet fremhever produktets kvalitet og skiller seg ut fra liknende produkter. Den sorte bakgrunnen er eksklusivt og elegant, og den håndskrevne typografien i produktnavnet, er med på å gi designet en mer leken og jordnær følelse. Vi har illustrert produktinformasjonen på en oversiktlig måte med stempler og illustrasjoner, som gjør det enkelt for potensielle kunder å forstå hva produktet er og inneholder. Fristende fotografi av retten, gir forbrukeren en forsmak på hva de kjøper.

Senere har jeg på egenhånd redesignet produktene Oliven Olje og Pesto fra samme produsent. Disse følger den samme stilen som Tikka Masala sausen, som gjør det lett for brukeren å gjenkjenne produktene til Meridian. Her har jeg også tatt bilde på disse to etikettene selv.

Oppgave:

Redesign pakningen på et eksisterende matvareprodukt. Vi valgte sausen Tikka Masala fra Meridian

Problemstilling:

Hvordan visualisere de gode kvalitene i produktet og gjøre det appellerende for flere målgrupper enn kun allergikere?