Mobilapplikasjon

Munchies Malasaña

Munchies Malasaña er en mobilapplikasjon du kan benytte deg av, for å orientere deg i jungelen av restauranter, barer og kafeer, i området Malasaña i hjertet av Madrid. Du kan reservere bord, se på menyer, bilder, og andre besøkendes anmeldelser.

Malasaña er et trendy nabolag. Det er fylt med gastronomiske matopplevelser, og hvert sted har et eget unikt design og en egen identitet. Denne mobilapplikasjonen har et moderne, fargerikt og fresht design, som gjenspeiler nabolagets unge og sprudlende atmosfære. Logoen er inspirert av de karakteristiske og vakre bygningene som finnes i Malasaña.

Fotografi av høy kvalitet er et viktig element i applikasjonen for å promotere de forskjellige stedene og for å friste folk til å prøve prøve de ut. Jeg har selv stått for å ta alle bildene i applikasjonen.

I ukedagene pleier de fleste restauranter i Spania å tilby “el menú del día” (dagens meny). Dette er den mest økonomiske måten å spise ute. Vanligvis får du et treretters måltid inkludert drikke for en rimelig penge (10-15 euro). Restaurantene endrer sin “menú del día” hver dag. Denne mobilapplikasjonen skal gjøre det enklere for folk, å sjekke ut disse menyene som endrer seg hele tiden. I tillegg, siden restaurantene ofte er fulle på denne tiden, kan man raskt reservere bord med denne appen. Da jeg bodde i Madrid merket jeg at savnet var stort etter en slik app, så bakgrunnen for at jeg designet Munchies Malasaña, var et behov jeg merket at var tilstede.

Semester:

Høst 2014

Skole og fag:

IED - Istituto Europeo di Design, Madrid, Spania. Interaksjonsdesign

Prosjekttype:

Individuell

Verktøy:

Adobe Illustrator
Adobe Lightroom
Adobe Photoshop
Nikon D7000 og 33 mm linse
Sketch

Typografi:

Brandon Grotesque og Calluna

Oppgave:

Design en mobilapplikasjon

Problemstilling:

Hvordan lage en mobilapplikasjon som gjør det enklere for tursiter og beboere i Madrid å finne, bestille bord og lese om gatronomi og utelivstilbudet Malasaña har å by på?