Hvem er jeg?

Mitt navn er Eva Dufey, en kreativ og nysgjerrig sjel fra Oslo på 26 år. Våren 2015 fullførte jeg min Bachelor i Visuell Kommunikasjon fra HBV (Høyskolen i Buskerud og Vestfold). I løpet av disse tre årene tok jeg femte semester som utveksling på IED (Istituto di Design) i Madrid, Spania.

Jeg elsker å jobbe og utvikle meg selv i alle slags kreative former, men feltene jeg brenner mest for er visuelle profiler, emballasjedesign, redaksjonell design og webdesign. Jeg løser prosjekter gjennom god strategi med utvikling av klare konsepter, hvor hver detalj er planlagt. Dette skaper et design som gjenspeiler kundens/merkets verdier og egenskaper, samtidig som det appellerer til den utvalgte målgruppen.

Mye av fritiden min går til fotografi og filmskaping. Språk og reise er også to viktige lidenskaper i livet mitt. Før jeg begynte på studiet i Visuell Kommunikasjon, tilbragte jeg to og et halvt år i Frankrike for å studere fransk, og et år i Spania hvor jeg studerte turisme og spansk.

For øyeblikket jobber jeg freelance og er åpen for alle slags designoppdrag. Om du ønsker å jobbe eller samarbeide med meg er det bare å ta kontakt!